foto duivenvoorde 1

WhatsApp-groep Buurtpreventie Duivenvoorde

Door het succes van diverse WhatsApp-groepen, en door het enthousiasme van de politie hiervoor, hebben we ook in Duivenvoorde een WhatsApp-groep opgestart.

verkeersborden.com

Doel

Het doel van de groep is het vergroten van het aantal oren en ogen in de wijk met betrekking tot de veiligheid. Zie je iets verdachts? Informeer elkaar en bel de politie!

Aanmelding is mogelijk voor iedereen

Om deel te nemen aan de WhatsApp-groep hoeft u geen lid te zijn, of te worden, van Buurtpreventieteam Duivenvoorde. Uiteraard màg dit wel! Daarnaast moet u wonen in de wijk, of een duidelijke relatie met de wijk hebben. Meer hierover leest u in de voorwaarden.

WhatsApp?

Het heet een WhatsApp-groep, omdat er gebruik gemaakt wordt van het softwareprogramma WhatsApp dat iedereen met een smartphone zelf kan downloaden en installeren. Kijk voor meer informatie hierover op https://www.whatsapp.com/. We gebruiken de applicatie volgens de voorwaarden van WhatsApp. Iedere aanpassing aan kosten, functionaliteit en beschikbaarheid valt buiten onze invloed.

De WhatsApp-groep

De groep, of WhatsApp-groep, is een groep die in WhatsApp wordt aangemaakt Deelnemers aan deze groep kunnen vervolgens een bericht aan de hele groep sturen. Alle leden van de groep ontvangen deze berichten vervolgens en kunnen er op reageren.

WhatsApp-groep Buurtpreventie Duivenvoorde

Voor de buurtpreventie in Duivenvoorde hebben we zelf een groep aangemaakt die we dan ook zelf beheren.Samengevat gebruiken we de groep voor berichten over verdachte situaties. Groepsleden spreken elkaar aan op het gebruik van de groep zonder een beheerder die inhoudelijk overal op ingrijpt.

Voor het gebruik van de groep hebben we spelregels opgesteld, die vind u in de voorwaarden. Indien u zich inschrijft dan gaat u akkoord met deze voorwaarden

U kunt u via deze link aanmelden voor groepsdeelname: link naar aanmeldformulier.

Als u zich heeft aangemeld en u heeft verder vragen, kijk dan eens op: Aangemeld bij de WhatsApp-groep. En nu?

 

 

 

Kruimelpad