foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Bij het winkelcentrum aan de Burgemeester Banninglaan in Leidschendam is woensdagmiddag 29 december een 12-jarige jongen beroofd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  2. De 17-jarige Esma is sinds 30 november 2021 vermist uit Leidschendam. Zij is te herkennen aan donkerblauwe Tommy Hilfiger jas, zwarte trainingsbroek van Black Bananas, zwart trainingsjack van Black Bananas, zwart/blauw/wit Michael Jordan sneakers.
  3. De politie heeft in een onderzoek naar opruiing op sociale media vier mannen aangehouden. De vier worden er van verdacht op sociale media dreigende en opruiende uitlatingen te hebben gepost waarbij zij halverwege november opriepen de openbare orde in Den Haag te verstoren.
  4. De aangehouden man die verdacht wordt van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg op maandag 6 december wordt ook verdacht van nog drie andere overvallen.
  5. Na een botsing met een tram is dinsdag 7 december een 88-jarige man uit Voorburg overleden.
  6. Op een supermarkt in Voorburg is maandagavond 6 december een overval gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  7. Een man deed zaterdagavond 20 november een greep uit een kassa in een supermarkt in Leidschendam. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.
  8. Op zondag 29 augustus rond 21.15 uur horen bewoners van een woning gelegen aan de Rozentuin in Voorburg een hard geluid.
  9. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van een brand, afgelopen zondagochtend 24 oktober in het voormalig Hotel Centraal aan de Vlietweg. In de directe omgeving van het gebouw werden verschillende flessen met daarin een onbekende vloeistof aangetroffen.
  10. Na een melding van een bedreiging met een vuurwapen in een winkelcentrum in Leidschendam rukte de politie met meerdere eenheden uit op donderdagmiddag 14 oktober. De verdachte, een jongen van 16 jaar oud, bleek in bezit van een nepvuurwapen.

Kruimelpad