foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Bij een zeer ernstig verkeersongeval op de N14 is vrijdagochtend 12 mei een 78-jarige inwoonster uit Voorburg om het leven gekomen. Bij het ongeval waren in totaal vijf auto’s betrokken. Drie inzittenden van de vier andere voertuigen die betrokken waren, raakten ook gewond. Zij zijn ter plekke nagekeken maar hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.
  2. Op dinsdag 15 november vond er een woninginbraak plaats in een woning aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De woninginbreker is goed in beeld gebracht.
  3. Een appartementencomplex aan de Dokter Huijserstraat in Leidschendam is in de nacht van vrijdag op zaterdag (28 op 29 april) beschoten. In het onderzoek naar de toedracht komt de politie graag in contact met getuigen.
  4. Toen de eigenaar van de avondwinkel aan de Bruijnings Ingenhoeslaan, op woensdagavond 26 april rond 22.00 uur, zijn laatste klanten wilde helpen kwam een onbekend persoon binnen. Deze probeerde de avondwinkel te overvallen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  5. In de nacht van zondag 19 op maandag 20 maart kreeg de politie een melding van een poging inbraak op een telecomwinkel aan het Koningin Julianaplein. Bij de poging heeft de dader gebruik gemaakt van zwaar vuurwerk en hiermee geprobeerd toegang te krijgen tot de winkel. De politie doet op dit moment nog nader onderzoek.
  6. Een 26-jarige automobilist uit Amsterdam is woensdag 1 maart om 05.30 uur aangehouden op de A4, ter hoogte van Leidschendam. De man wordt verdacht van diefstal, dan wel heling van de auto waar hij mee reed.
  7. Op donderdagavond 16 februari is een avondwinkel aan de Damlaan in Leidschendam overvallen. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.
  8. Agenten hebben op zondagochtend 29 januari op de Damlaan twee waarschuwingsschoten moeten lossen. Een 23- jarige man uit Den Haag is aangehouden voor een bedreiging. Niemand raakte gewond.
  9. Op de Kersengaarde en Populierendreef zijn in de nacht van dinsdag op woensdag (24 op 25 januari) twee verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal van katalysatoren.
  10. De politie heeft donderdagavond 12 januari in een woning in Leidschendam een 40- jarige man aangehouden die verdacht wordt van een zedenmisdrijf. Dit zedenmisdrijf vond plaats op zaterdag 27 augustus 2022 op het Toevluchtpad. De tips die werden ontvangen na een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Team West leidden tot de aanhouding van de verdachte.

Kruimelpad