foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Op de Kersengaarde en Populierendreef zijn in de nacht van dinsdag op woensdag (24 op 25 januari) twee verdachten aangehouden. Ze worden verdacht van diefstal van katalysatoren.
  2. De politie heeft donderdagavond 12 januari in een woning in Leidschendam een 40- jarige man aangehouden die verdacht wordt van een zedenmisdrijf. Dit zedenmisdrijf vond plaats op zaterdag 27 augustus 2022 op het Toevluchtpad. De tips die werden ontvangen na een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Team West leidden tot de aanhouding van de verdachte.
  3. De politie heeft donderdagavond 12 januari een waarschuwingsschot gelost nabij een tramhalte bij station Leidschendam-Voorburg. Aanleiding was een melding van een reiziger die mogelijk een vuurwapen bij zich had.
  4. In de Frederik van Eedenstraat zijn dinsdagochtend 6 december een auto, meerdere woningen en twee fietsen beschadigd doordat zeer zwaar vuurwerk explodeerde. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  5. Aan de Dijkgraafstraat in Leidschendam werd op zondag 27 november rond 12.45 uur melding gemaakt van een steekincident waarbij één slachtoffer gestoken zou zijn. Het slachtoffer werd met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak en hield op de Laan van Nieuwe Oosteinde één verdachte aan.
  6. Een 90-jarige vrouw uit Voorburg is vrijdagochtend 28 oktober in haar woning opgelicht door twee mannen die zich voordeden als gasopmeters. De mannen gingen er met haar sieraden vandoor, maar kwamen niet ver omdat zij al vrij snel door de politie werden aangehouden.
  7. Op het Koningin Julianaplein ging in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 oktober het inbraakalarm bij een juwelier af. De politie onderzoekt deze inbraak en komt graag in contact met getuigen.
  8. Bij een aanrijding tussen een fietser en een personenauto op de Prins Bernhardlaan in Voorburg kwam maandagmiddag 18 juli een 90-jarige man om het leven. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.
  9. In het onderzoek naar twee woningovervallen in Voorburg zijn op donderdagochtend 30 juni twee minderjarige jongens aangehouden. De foto’s van deze twee jongens werden afgelopen dinsdag in de media gedeeld.
  10. Dankzij een alerte getuige kon de politie donderdagochtend 19 mei twee mannen aanhouden die kort daarvoor hadden ingebroken in een telefoonwinkel aan de Nieuwstraat.

Kruimelpad