foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Bij een aanrijding tussen een fietser en een personenauto op de Prins Bernhardlaan in Voorburg kwam maandagmiddag 18 juli een 90-jarige man om het leven. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.
  2. In het onderzoek naar twee woningovervallen in Voorburg zijn op donderdagochtend 30 juni twee minderjarige jongens aangehouden. De foto’s van deze twee jongens werden afgelopen dinsdag in de media gedeeld.
  3. Dankzij een alerte getuige kon de politie donderdagochtend 19 mei twee mannen aanhouden die kort daarvoor hadden ingebroken in een telefoonwinkel aan de Nieuwstraat.
  4. Begin mei heeft de politie twee verdachten van 15 en 27 jaar aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van professioneel vuurwerk en de illegale handel daarin. De politie had informatie dat een verdachte zwaar professioneel vuurwerk op bestelling leverde in Voorburg. Die informatie leidde uiteindelijk naar de aanhouding van beide verdachten en een vuurwerkvondst van ruim 330 kilo.
  5. Op de begraafplaats bij de Sint-Martinuskerk in Voorburg is in april grafschennis gepleegd. De politie onderzoekt de vernielingen van de graven en komt graag in contact met getuigen.
  6. Op een tankstation aan de Oude Trambaan in Leidschendam is donderdag 21 april een overval gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  7. Bij een ruzie in een woning aan de Gravin Juliana van Stolberglaan in Leidschendam raakten vrijdagavond 11 maart drie agenten gewond. De politie hield in eerste instantie vier verdachten aan, waarvan één na toetsing weer vrij was om te gaan. Bij de aanhouding liepen ook twee verdachten verwondingen op.
  8. Bij het winkelcentrum aan de Burgemeester Banninglaan in Leidschendam is woensdagmiddag 29 december een 12-jarige jongen beroofd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  9. De politie heeft in een onderzoek naar opruiing op sociale media vier mannen aangehouden. De vier worden er van verdacht op sociale media dreigende en opruiende uitlatingen te hebben gepost waarbij zij halverwege november opriepen de openbare orde in Den Haag te verstoren.
  10. De aangehouden man die verdacht wordt van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg op maandag 6 december wordt ook verdacht van nog drie andere overvallen.

Kruimelpad