foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. Opnieuw is Leidschendam het decor van autobranden. Op maandagavond 7 september brandden twee auto’s uit op de parkeerplaats aan de Prins Johan Willem Frisolaan. De politie zoekt getuigen.
  2. Op dinsdagavond 1 september 2020 rond 23:30 uur werd een man slachtoffer van een beroving. Dit gebeurde op Park Leeuwenberghlaan in Leidschendam.
  3. In de nacht van zaterdag op zondag 16 augustus stond om 2:00 uur opnieuw een auto in brand in Leidschendam. Dit gebeurde op de Grashof. Agenten hebben meteen in de omgeving gezocht naar verdachten, maar niemand aangetroffen. De politie zoekt getuigen.
  4. Vrijdagmiddag 31 juli heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan het Abdijland. De 31-jarige bewoonster is hierbij overleden. Update: De politie heeft vrijdagavond 31 juli een 34-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De eerder aangehouden man, een 43-jarige Leidschendammer, is in vrijheid gesteld. Zijn rol wordt nog wel onderzocht.
  5. In de laatste uitzending van het seizoen worden in zowel Opsporing Verzocht als Team West de beelden getoond van de relschoppers die betrokken zijn geweest bij de ongeregeldheden na de verboden demonstratie op het Malieveld in Den Haag op 21 juni. Verder vragen we aandacht voor een gewelddadige beroving op De Brinkpad in Den Haag waarbij het slachtoffer werd gestoken. De politie is in deze zaak op zoek naar drie verdachten. Ook zoeken we de verdachte van een zedenmisdrijf in Leidschendam en worden camerabeelden getoond van een dief die een spiegelreflexcamera bij een winkel in Rijswijk heeft gestolen.
  6. In een kelderbox onder een appartementencomplex aan de Hartzstraat is in de nacht van woensdag op donderdag 2 juli een kleine brand geweest. De politie onderzoekt of hier mogelijk sprake is van brandstichting. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben.
  7. Twee van de vier verdachten van een overval op de Primera zijn dinsdagochtend 30 juni aangehouden. Het gaat om een 17-jarige en een 15-jarige jongen uit Almere. De recherche doet nog onderzoek naar de andere twee verdachten.
  8. Opnieuw zijn er de afgelopen nachten auto’s in brand gestoken. Het onderzoek naar de daders van de brandstichtingen loopt onverminderd door. De politie roept getuigen met klem op om zich te melden via 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem. De samenwerking met bewoners is voor het onderzoek essentieel.
  9. Bij een brand aan de ’s-Gravenweg in Nootdorp op dinsdag 16 juni rond 13:00 uur hielden agenten drie mannen, een 20-jarige uit Nootdorp en twee 24-jarigen uit Voorburg en Den Haag, aan. In het pand zat vermoedelijk een drugslab.
  10. Den Haag - Het EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) hield in de afgelopen week op 4, 5 en 8 juni drie mannen aan die nog een celstraf moeten uitzitten.

Kruimelpad