foto duivenvoorde 1

Politieberichten Leidschendam-Voorburg

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Leidschendam-Voorburg bekend zijn gemaakt. De berichten zijn dus niet per definitie voor onze wijk relevant. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg
  1. De politie hield dinsdag 20 april om 01.30 uur een 36-jarige automobilist uit Leidschendam aan na een controle op de Prins Johan Willem Frisolaan. De man reed hard en slingerend over de weg en raakte daarbij ook stoepranden.
  2. Op zaterdagnacht 23 december struint een man de Duimerij in Leidschendam af op zoek naar een woning waar hij kan inbreken.
  3. Bewoners van de Prinses Annalaan deden dinsdag 23 maart rond 00.45 uur een melding van een verdachte situatie bij hun auto. Vier personen stalen de katalysator van de auto en gingen er vandoor, een in een auto en drie anderen renden weg. Agenten hielden in de omgeving drie Georgische mannen zonder vaste woonplaats aan, in de leeftijd van 27 tot 35 jaar. De vierde verdachte wist te ontkomen.
  4. De bestuurder van een auto die zaterdagmiddag 20 maart rond 14:00 uur te water raakte, is in het ziekenhuis overleden. Nadat de auto een lantaarnpaal raakte op de Wilsveen in Leidschendam, kwam de auto in het water naast de weg terecht. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht door het Team Verkeer.
  5. Dinsdag 17 november vonden er diverse demonstraties plaats in Den Haag. De demonstraties zijn vrij rustig verlopen. Er werd onder andere gedemonstreerd door Extincion Rebellion en Boeren van actiegroep Farmers Defence Force (FDF). Er zijn 2 aanhoudingen verricht.
  6. Personeel van een supermarkt aan het Goeverneurplein heeft donderdag 12 november een man aangehouden die een greep uit de kassa wilde doen. De man, een 20-jarige Hagenaar, wilde rond 20.30 uur een flesje water afrekenen en deed, zodra de cassière de kassa opende, een greep in de kassa. De cassière reageerde echter direct en pakte zijn hand vast waarna ander personeel ingreep.
  7. Op maandag 12 oktober rond 11.15 uur werd er een handgranaat voor de deur van een woning in de Sionsstraat in Voorburg neergelegd.
  8. Bij een supermarkt aan de Parkweg in Voorburg vond op woensdag 4 november rond 20.45 een winkeldiefstal plaats waarbij geweld gebruikt werd. Een medewerker hielp een klant die wat kwam afrekenen. Tijdens het openen van de kassalade deed de man onverwacht een greep in de kassa. De medewerker probeerde de man tegen te houden door zijn arm vast te pakken. Hierop gaf de man tweemaal een klap tegen de borst van de medewerker.
  9. De politie heeft maandagochtend 2 november rond 08:00 uur een verdachte aangehouden voor brandstichtingen in Leidschendam. De verdachte is een 26-jarige man uit Leidschendam. De man zit op dit moment nog vast en wordt verhoord.
  10. Bij drie verschillende brandjes in Leidschendam raakten in de afgelopen twee nachten in totaal drie auto’s, een scooter en een parkbankje beschadigd. De politie onderzoekt de drie vermoedelijke brandstichtingen en is op zoek naar getuigen.

Kruimelpad