foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. Rond middernacht is een coffeeshop op de Slaghekstraat beschoten. Familie van de eigenaar van het pand was er snel bij en wisten zelf de verdachte aan te houden. De politie heeft de verdachte overgenomen. Er is een vuurwapen gevonden. Later die nacht is een bij de schietpartij weggereden voertuig aan de kant gezet. De bestuurder is aangehouden.
  2. Twee waarschuwingsschoten waren er nodig om op de Woelwijkstraat een groep jongens met een vuurwapen aan te houden. Cameratoezicht zag dat er een vuurwapen gelijkend voorwerp in een auto werd gelegd. Agenten met zware vesten gingen erop af om erger te voorkomen.
  3. Een 6-jarige jongen ligt zwaargewond in het ziekenhuis na een aanrijding. De bestuurder van de auto die hem aanreed is doorgereden. Dit gebeurde maandagavond rond 20:30 uur op de kruising van de Loosduinseweg en de Gaslaan.
  4. Een fietser is zondag 2 oktober op de Dierenselaan aangereden door een auto. De bestuurder sloeg na het ongeluk op de vlucht.
  5. Een verschrikkelijke frontale botsing op de N59 bij Den Bommel en Ooltgensplaat ontnam zaterdagmorgen 1 oktober rond 09.15 uur het leven van een 30-jarige bestuurder uit Rotterdam. De andere chauffeur, een 22-jarige vrouw uit Enschede, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
  6. De politie kreeg zondag 2 oktober rond 15:30 uur een melding dat iemand in een kleine witte auto, ballonen met lachgas gebruikte. De auto zou geparkeerd staan op een parkeerplaats aan de Voorhofdreef met de J.J. Slauerhofflaan. Agenten die op de melding afkwamen, zagen de auto rijden en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder, die een ballon met vermoedelijk lachgas aan zijn mond had, weigerde te stoppen. Hierop volgde een achtervolging. Aan de Rotterdamseweg hielden agenten de bestuurder, een 26-jarige man zonder vaste woonplaats, als verdachte aan. De politie zoekt slachtoffers en getuigen.
  7. Het was iets voor 16.00 uur toen meerdere mensen op zaterdag 1 oktober 112 belden. Een 36-jarige man uit Rotterdam kwam op de Loderstraat om het leven na een steekincident. Even later kon in de omgeving een verdachte, een 60-jarige man uit Rotterdam, worden aangehouden.
  8. Nabij een woning aan de Puccinistraat te Den Haag heeft in de nacht van vrijdag 30 september op zaterdag 1 oktober een mogelijk schietincident plaats gevonden. De politie doet onderzoek naar deze zaak en komt graag in contact met getuigen.
  9. Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan de Wildeveenstraat in Rotterdam-Kralingen volledig uit de hand liep. Vanaf 1.00 uur kwamen er al meerdere meldingen binnen van geluidsoverlast.
  10. Bij een zeer ernstig verkeersongeval botste zaterdagmiddag 1 oktober een motorrijder op de Westlandroute (N222) op een auto. Helaas is daarbij de motorrijder overleden. Het gaat om een 36-jarige man uit Maassluis.

Kruimelpad