foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. Een 13-jarig meisje werd in nacht van 5 op 6 januari 2022 seksueel misbruikt in een Rotterdams park. De politie zoekt de dader en toont daarom in Opsporing Verzocht beelden van de verdachte.
  2. Een 13-jarige jongen werd zondag 15 januari op het Stationsplein door een groep jongens van zijn tas beroofd. Daarbij is hij meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. De politie komt graag in contact met getuigen van deze gewelddadige straatroof.
  3. Bij de voordeur van een woning aan de Honselersdijkstraat is vannacht brand gesticht. Bij deze brand raakte een man lichtgewond. Een dag eerder op maandag 23 januari werd bij dezelfde woning ook al brand gesticht. De politie zoekt getuigen.
  4. De 26-jarige Jim is nu anderhalve week spoorloos en zijn familie is zeer ongerust. Jim liep nog nooit eerder weg en is nu sinds donderdag 12 januari vermist. In de uitzending worden foto’s van Jim getoond. Daarnaast toont het programma ook beelden van een man die vanuit het niets een vrouw in de tram in het gezicht slaat en aan een bankhelpdeskfraude zaak waarbij het slachtoffer 10.000 euro afhandig wordt gemaakt.
  5. Mede dankzij tips van oplettende burgers heeft de politie de grijze Skoda Octavia teruggevonden op de Kuinder in Rotterdam Zevenkamp. De recherche onderzoekt hoe lang de auto hier al staat. Burgers kunnen hen hierbij helpen. Woont u op of in de omgeving van de Kuinder, heeft u gezien dat ergens in de afgelopen dagen de auto is geparkeerd of heeft u iemand zien uitstappen? Dan komen we graag met u in contact. Ook ontvangen we graag camerabeelden van de wegen naar de Kuinder toe. Als op deze beelden van de afgelopen dagen de Skoda te zien is, dan ontvangen we deze beelden graag snel. U kunt deze eenvoudig uploaden via het tipformulier onderaan dit bericht.
  6. Zondagmiddag, voor de wedstrijd Feyenoord- Ajax, is een twaalfde aanhouding gedaan voor het onderzoeksteam dat zich richt op voetbalgerelateerde misdrijven. De 25-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de spandoeken met ernstige bedreigingen en beledigingen in Tirana afgelopen mei.
  7. Op een tankstation aan de Burgemeester van Reenensingel is maandagochtend 23 januari een overval gepleegd. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.
  8. De politie is dringend op zoek naar de 49-jarige Minh Nghia Vuong. Hij wordt verdacht van het doodschieten van een 66-jarige vrouw op zaterdag 21 januari in Zwijndrecht, en het neerschieten van haar 38-jarige dochter.
  9. De politie is op zoek naar getuigen van een poging straatroof van donderdagmiddag rond 17:40 uur op de Stationsweg in Maassluis. Daar probeerde drie jongens een 15-jarige jongen te beroven. Daarbij werd zelfs een mes gebruikt. Gelukkig bleef het slachtoffer ongedeerd. De politie roept getuigen op zich te melden.
  10. Bij een ongeval op een bedrijf in Rotterdam is op 20 januari een man om het leven gekomen.

Kruimelpad