foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. De eigenaar van een personenauto in Schiedam kreeg op 23 september de schrik van zijn leven toen hij een kogelgat in de ruit van zijn auto aantrof. Kennelijk was zijn auto tussen vrijdag 22 september 17.00 uur en de 24 uur daarna beschoten. Niemand raakte gewond en de politie zoekt getuigen.
  2. Drie verdachten overvielen zaterdagavond 23 september tussen 19:30 en 20:00 uur een woning aan de Joan Blasiusstraat in Den Haag. De bewoners zijn hierbij bedreigd, overvallen en mishandeld. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.
  3. Gisteravond rond 21.30 uur werd het personeel van een snackbar aan de Noordstraat bedreigd met een mes. Gelukkig raakte er niemand gewond. De politie zoekt getuigen.
  4. In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Fransstraat in Rotterdam, heeft de politie onlangs twee verdachten aangehouden. Een 19-jarige Rotterdammer zit sinds augustus vast voor betrokkenheid bij de zaak, en afgelopen maandag hield de politie een 17-jarige jongen uit Rotterdam aan.
  5. Vier onbekende jongens hebben op woensdag 20 september twee bewoners van een huis aan de Zegwaardstraat overvallen. Ze bedreigden de bewoners met een vuurwapen. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en de verdachten.
  6. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een verkeersongeval dat maandag 18 september 2023 plaats heeft gevonden tussen twee bestelauto’s op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Hierbij is een man zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.
  7. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een straatroof die dinsdagavond 19 september plaatsvond op de Meent in Papendrecht. Een slachtoffer werd hierbij mishandeld. Er is een verdachte aangehouden.
  8. Twee verdachten zijn dinsdag 19 september aangehouden voor de handel in verdovende middelen. Het gaat om twee mannen uit Den Haag.
  9. Demonstreren is een grondrecht en demonstraties worden dan ook waar mogelijk gefaciliteerd. De politie is sinds zaterdag 9 september iedere dag in de stad aanwezig in verband met de aangekondigde blokkadeacties van de A12/Utrechtsebaan. Demonstreren op de A12/Utrechtsebaan mag niet, dat kan op een nabijgelegen locatie. In dit blog een overzicht van de ontwikkelingen.
  10. Vandaag in Team West laat de politie onder andere camerabeelden zien van een schietincident in Delft. De nog onbekende schutter keert zich die dag twee keer tegen een 23-jarige man. Eerst met een mes, later met een vuurwapen. De man raakte niet gewond. Ook worden in Team West beelden getoond van een mishandeling in Den Haag en een inbraak in een winkel in Voorburg.

Kruimelpad

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten