foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een gewelddadig incident dat plaats heeft gevonden aan de Oost-Sidelinge in Rotterdam op maandag tussen 16:30 uur en 19:00 uur. Een 42-jarige man uit Rotterdam werd onder vals voorwendsel naar een adres aan de Oost-Sidelinge gelokt. Daar werd hij slachtoffer van een gewelddadig incident. De politie is op zoek naar drie personen die hierbij betrokken waren. Daarvoor komt de politie graag in contact met getuigen.
  2. De politie heeft maandag 17 januari twee minderjarige verdachten aangehouden in een onderzoek naar de overval op de snackbar aan de Wielewaalstraat van 4 januari 2022. Eén van de verdachten is ook verdachte in een onderzoek naar een straatroof op 12 januari aan het Zuiderterras. Het gaat om twee 17-jarige jongens uit Rotterdam.
  3. De politie heeft maandagmorgen 17 januari een 43-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Er zijn verschillende gegevensdragers zoals telefoons en een iPad in beslaggenomen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 31-jarige Rotterdammer. Hij kwam op 31 december door een schietincident om het leven op de Westerbeekstraat in Rotterdam. De rol van de verdachte wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
  4. Vanavond in Opsporing Verzocht en Team West vraagt de politie aandacht voor een ramkraak in Den Haag. Daarnaast worden er beelden getoond van twee mannen die een bedrijfsinbraak in Rijswijk plegen. Ook worden er beelden getoond van een pinner die in Almere met een weggenomen bankpas een groot bedrag pint.
  5. Vrijdag 14 januari werd melding gedaan van het geluid van schoten bij een woning in Hoogvliet. Ter plekke konden agenten niks vinden dat wijst op een schietpartij, maar in de woning lagen wel blokken met poeder, twee vuurwapens en apparatuur dat duidde op een versnijdingspand. Twee aanwezige mannen zijn aangehouden.
  6. Het cybercrimeteam van de eenheid Limburg heeft dinsdag met behulp van de eenheid Rotterdam een 20-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht phishingpanels te hebben aangeboden. Daarmee maakt hij het voor andere phishingcriminelen mogelijk om bijvoorbeeld betaalverzoekfraude te plegen.
  7. Rond 00.40 uur in de nacht van maandag 17 januari op dinsdag 18 januari werd het fastfoodrestaurant aan de Beijerlandselaan overvallen door drie mannen. De politie zoekt getuigen.
  8. Even voor 17.00 uur op maandag 17 januari werd de drogisterij aan de Groenendaal in Rotterdam overvallen onder bedreiging van een mes. Niemand raakte gewond, wel werd er een onbekend geldbedrag buit gemaakt. De politie zoekt getuigen.
  9. Aan de Loudonstraat in Dordrecht heeft op 17 januari rond 00:00 uur een gewapende beroving plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het incident of weten wie de vermoedelijke daders zijn.
  10. De 34-jarige Belg, die in België wordt gezocht, is maandagmiddag 17 januari omstreeks 14.15 uur in Meerkerk aangehouden.

Kruimelpad