foto duivenvoorde 1

Politieberichten regio Zuid-Holland

Dit is een overzicht van de recentste politieberichten die voor Zuid-Holland bekend zijn gemaakt, dus inclusief onze regio. U kunt op de afzonderlijke artikelen klikken om meer te lezen en/of in een andere weergave.

RSS feed nieuws voor de provincie Zuid-Holland
  1. De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een aanrijding in Zwijndrecht.
  2. Handhavers hielden donderdagavond 24 september aan de Korte Poten in Den Haag een 34-jarige Hagenaar aan nadat hij hen had uitgescholden.
  3. De politie zoekt getuigen van een gewapende overval van een snackbar op de Bikolaan in Delft op donderdagavond 24 september. Daarbij werd een geldbedrag buitgemaakt. Niemand raakte gewond.
  4. ROTTERDAM - The police have opened a large-scale investigation into a serious sex offence against a 20-year old woman from Rotterdam in Zuiderpark, close to Zuiderpark Promenade West, shortly before 5.30 in the afternoon of Monday 7 September.
  5. Op woensdag 23 september zijn er in de avond meerdere meldingen binnen gekomen over het geluid van schoten. Omstreeks 21:30 uur hoorde één van de melders drie harde knallen vanaf de Bramentuin. Een aantal maanden geleden is er in de buurt van de Bramentuin een schietpartij geweest, deze had de melder ook gehoord. Vandaar dat hij wist dat het de avond van 23 september geen vuurwerk knallen waren.
  6. De politie vraagt in Bureau Rijnmond van 24 september aandacht voor een ernstige zedenzaak. Ook komen een woningoverval, schietincident, inbraak en fietsendiefstallen aan de orde. Alle reden om te kijken dus, want alle tips zijn welkom!
  7. Een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats is op 22 september rond 11:00 uur aangehouden aan de Louis Davidsstraat in Rijswijk. De man wordt verdacht van inbraak en voor diefstal van een grote hoeveelheid goederen.
  8. Op maandag 21 september rond 17.45 uur is een vrouw in een elektrische rolstoel beroofd van haar mobiele telefoon aan de Spinozaweg. De politie is op zoek naar getuigen.
  9. In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat, dit gebeurde op dinsdag 1 september, verstuurt het rechercheteam vandaag een SMS- bom. In het sms- bericht wordt opgeroepen om naar de uitzending van Team West van dinsdag 22 september te kijken.
  10. Donderdag 17 september werd het lichaam van een 41-jarige vrouw gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield haar partner aan. Gister besliste de rechter-commissaris dat de verdachte ten behoeve van het onderzoek nog voor tenminste drie dagen vast blijft zitten. Voor dit onderzoek is de politie dringend op zoek naar mensen die de vrouw donderdagavond nog hebben gezien en meer kunnen vertellen over haar toestand.

Kruimelpad