foto duivenvoorde 1

Aangemeld bij de WhatsApp-groep. En nu?

U heeft zich aangemeld met de WhatsApp-groep Buurtpreventie Duivenvoorde en nu?

Verwerkingstijd

Zodra uw aanvraag is verwerkt ontvangt u via WhatsApp een bericht van de groep "Buurprev. Duivenvoorde". Indien u die accepteert dan ben u definitief aangesloten op de groep. Hoewel we proberen de verwerking zo snel mogelijk uit te voeren kan er enige tijd overheen gaan.

Telefoonnummers of namen?

U zult zien dat de leden van de groep niet allemaal op dezelfde manier weergegeven worden. Van enkele leden ziet u misschien de naam en van andere een telefoonnummer.

De telefoonnummers die u ziet is eigenlijk standaard. WhatApp werkt op basis van toegevoegde telefoonnummers. Maar als een contact toevallig al in uw telefoon aanwezig was dan wordt de naam van dit contact getoont. Hoe dit precies werkt hangt erg van uw eigen smartphone af, we kunnen daar geen ondersteuning op bieden. Ook kunnen we u de ledenlijst niet te beschikking stellen om alle leden als contact toe te voegen aan uw telefoon.

Ik krijg geen berichten...?

Gefeliciteerd! Dan is er niets verdachts gezien! Indien er langere tijd geen berichten zijn kan er een servicebericht worden verstuurd. Uit het bericht is op te maken dat het een servicebericht is en is meteen een test dat de ingestelde groep werkt.

Meer vragen?

Heeft u ondertussen nog vragen? Stel ze via .

Kruimelpad